Waarom Persoonlijk Rome? • Privacy en Voorwaarden

Rome met kinderen

Rome uit eigen ervaring!

Zo werken wij

Persoonlijk Rome kan uw ideale Romereis van a tot z regelen. Bij voorkeur zijn we vanaf het begin - op het moment dat u erover denkt op reis te gaan - betrokken. Simpelweg omdat we dan alle onderdelen goed op elkaar kunnen afstemmen en uw reis zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Beeld van keizer Augustis in RomeWat wij voor u kunnen doen:
 • regelen van het leukste programma voor uw gezelschap
 • selecteren van een hotel dat past bij uw wensen
 • regelen van vervoer (van en naar uw hotel en binnen de stad)
 • organiseren van activiteiten en rondleidingen door de stad
 • adviseren en reserveren van restaurants
 • boeken van tickets en reserveringen voor o.a. musea en muziekoptredens
Persoonlijk advies

Wij hebben graag rechtstreeks contact met u, om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen. Een boeking begint vaak met een mailtje of telefoontje.

Hoe kan ik boeken bij Persoonlijk Rome?
 • Per mail - op het contactformulier - geeft u aan wat u belangrijk vindt, waar u aan denkt en op hoopt.
 • Wij onderzoeken de mogelijkheden en doen u een voorstel met diverse opties en enkele suggesties waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. Dit voorstel bevat meteen prijsindicaties waarmee u een goede indruk krijgt van de kosten. Vaak nemen we contact met u op - per mail of telefoon - om een nog beter beeld te krijgen van wat het beste in uw programma past en wat uw omstandigheden zijn.
 • Na uw keuze doen we u een uitgewerkt maatwerkaanbod, inclusief een helder overzicht van alle kosten.
 • U bevestigt de boeking en krijgt een factuur (betaling vooraf).
 • Na ontvangst van de betaling ontvangt u de praktische afspraken en krijgt de benodigde vouchers toegestuurd.
Bereikbaarheid

Per e-mail zijn we goed bereikbaar. Na ontvangst van uw mail nemen wij meteen contact met u op. Ook telefonisch kunt u ons bereiken: in Nederland 010-4738771 of in Italië op 0039 3281739067. Wij hebben geen vast bezoekadres; wij opereren vanuit Rome en Schiedam.

Waarom staan er voor de hotels en activiteiten geen prijzen op de site van Persoonlijk Rome?

Op onze site vindt u geen prijzen van de hotels. Nadat u ons heeft verteld wat u wenst gaan wij op zoek naar het beste aanbod. Hotels werken vaak met dagprijzen voor hun laatste hotelkamers, u krijgt van ons dus altijd een goede prijs! Voor onze bemiddeling vragen wij een kleine provisie.

Medewerkers

Sandrina Bokhorst is de oprichter van Persoonlijk Rome. Sandrina kent Rome, waar ze gedeeltelijk woont, op haar duimpje. Altijd luistert zij aandachtig naar uw wensen, leeft zich hierin in en bedenkt op basis van haar ruime kennis van alle aspecten van de stad de mogelijkheden van uw persoonlijke programma. Pas echt tevreden is zij als u evenveel geniet van de stad als zij dagelijks doet.

Johan den Hollander is de webmaster en vliegende keep van Persoonlijk Rome. Doorgaans is hij vooral actief achter de schermen, maar u kunt hem zeker ook aan de telefoon treffen, waar hij overtuigend oplossingen aan de hand doet.

Eline Zuidgeest's talent is het uitwerken van reisprogramma′s voor groepjes van bedrijven, verenigingen en families. Voor Persoonlijk Rome weet ze de meest complexe logistieke schema's naadloos op elkaar af te stemmen zodat u alleen maar hoeft te genieten.