Waarom Persoonlijk Rome? • Privacy en Voorwaarden

Rome met kinderen

Rome uit eigen ervaring!

Onze klanten aan het woord

Veel klanten sturen ons na afloop een e-mail met hun ervaringen, een spontane evaluatie of foto′s. Dat stellen wij zeer op prijs. Hieronder enkele voorbeelden. U vindt meer reacties en actueel nieuws uit Rome op onze facebook pagina. Actuele reacties vindt u op persoonlijkrome.nl/reacties.

Marc Vulders, oktober 2014
"Beste Sandrina, we willen nog bedanken voor het werk wat je op korte termijn hebt geregeld. Het waren leuke dagen in Rome."

Robert en Wendy de Ruijter, oktober 2013
"Graag wilde ik je nog terugkoppelen dat we zaterdag en zondag genoten hebben van de stad. Ook vrijdagavond trouwens. We hebben het pleintje gevonden. We komen zeker nog een keer terug naar Rome, maar dan waarschijnlijk met kinderen. Veel dank voor het organiseren en het voorstellen van hele leuke uitjes. Die culinaire culturele wandeling onthouden wij voor een volgende keer. Dank je wel en tot een volgende keer."

Laurens en Nel, juli 2013
"Hoi Jessica, we hebben een zeer leuke ervaring gehad in Rome, alles is perfect verlopen, waarvoor onze dank. Indien we nog eens naar rome komen hoor je ons zeker en we zeggen het door :-) Vele groetjes en nog eens bedankt."

Wija Koers, februari 2013 2 pers
"Langs deze weg wil ik je hartelijk danken voor de perfecte verzorging van onze Rome reis. En ook een groot compliment aan Ewout Kieckens, in 2 dagen heeft hij ons heel veel verteld en laten zien, juist hierdoor zie je dingen die je anders beslist niet had gezien."

Mieroos Symons, november 2012 2 pers
"Beste Sandrina, iIk wil u hierbij bedanken voor de prachtige organisatie van onze Rome trip. Je krijgt van ons 10/10 punten, alles en onmiddellijk tot in de details geregeld en ter plaatse inderdaad ook zo verloopt. Proficiat."
"Beste Judith en Giovanni, ik wilde toch nog graag even een boodschap overbrengen over ons verblijf in Rome. Mijn echtgenoot en ikzelf zijn uiterst tevreden over de begeleiding die we mochten krijgen van jullie beiden. Dank zij de goede zorgen heeft Wilfried het super naar zijn zin gehad. Ik wil hierbij ook de chauffeur van de electrocar danken voor zijn hulp. Dankzij Judith hebben wij praktisch gans Rome gezien, bewonderd en geproefd. En dankzij Giovanni , die gelukkig in mijn plaats de rolstoel geduwd heeft, een fantastische ervaring opgedaan. Wilfried was als herboren terug gekomen en voelt zich super. Dank je wel, jullie beiden, ik vergeet nooit wat voor een prachtig verblijf jullie aan Wilfried en zeker ook aan mij, bezorgd hebben."

Hans en Lenie Boere, oktober 2012 2 pers
"Wat hebben wij genoten van de mooie stad Rome. En wat een geweldige ontvangst en verzorging. Heel veel plekken gezien en allemaal even indrukwekkend. Het St. Pietersplein, het Colosseum en de Culinaire wandeling met Peter. En niet te vergeten een bezoek aan de Scavi. Met Judith voor een mooie wandeling langs allerlei bezienswaardigheden. En met jou Sandrina het Forum en de wijk Monti. Het is voor Hans en mij Lenie een onvergetelijke vakantie geweest. Waar wij met veel plezier en warme gevoelens op terug kijken. Met dank aan persoonlijk Rome en hartelijke groeten."

Kitty de Bruijn, oktober 2012 2 pers
"Beste jessica, ik wilde even laten weten dat mijn ouders het FANTASTISCH hebben gehad in Rome. Hartelijk dank voor alle moeite."

Marion Koot, oktober 2012 5 pers
"Hierbij wil ik je laten weten dat we nog steeds enorm nagenieten van jouw geweldige rondleiding door de Vaticaanse Musea. Dat je zo plotseling voor ons klaar wilde staan maakt het voor ons nog extra bijzonder. Wat vloog de tijd om en wat heb je ons in die korte tijd ontzettend veel boeiende geschiedenis kunnen vertellen. Onze verwachtingen heb jij overtroffen. Het is geweldig om onder jouw deskundige leiding, met jouw ervaring en brede achtergrond kennis te maken mogen met deze bijzondere stad. Onze kinderen hebben er ook ontzettend van genoten en vonden dit het allerleukst wat we in Rome hebben gedaan! We zullen deze ervaring koesteren!"

Marianne Volp, december 2011
"Graag willen we jullie laten weten dat onze reis naar Rome door jullie prima verzorgd was. Gids, restaurants, informatie, kaarten voor het ballet....alles was top. We zullen jullie warm aanbevelen bij anderen (daar zijn we trouwens al mee bezig.)"

Delissen Martens advocaten oktober 2011 6 pers
"Ons tripje naar Rome was een groot succes, mede dankzij jullie. Onze gids Peter heeft een geweldige rondleiding gegeven door de Vaticaanse Musea. Het was echt jammer dat we richting de lunch moesten, maar ook dat was erg leuk vanwege het geweldige restaurant."

Lizelot de Graaff, oktober 2011, 2 pers
"Ik wil jou, Sandrina, Sanne en Linda heel erg bedanken voor een onvergetelijke trip naar Rome. Mijn man heeft enorm genoten van Rome en alles er omheen. Het was allemaal prima georganiseerd, Sanne en Linda hebben het oude (en nieuwe) Rome voor ons laten leven. We hebben een aantal restaurants van de lijst gebruikt, super adresjes!"

Jan van de Ven, oktober 2011 1 pers
"Of ik ook een gids kon huren voor het (be-)zoeken van Vroeg-Christelijke bouwkunst en Romeinse bouwkunst uit dezelfde periode? Want daar kon ik niet zoveel van vinden in mijn boeken en ik dacht dat tot het jaar 800 n. Chr. er toch wel iets moest zijn. Deze vraag heb ik voorgelegd aan Persoonlijk Rome, zeg maar Sandrina, omdat ik nog steeds in het bezit was van een twee jaar oude advertentie met vertrouwenwekkende tekst en foto. Mijn voornemen stond vast, ik zou twee weken naar Rome gaan en ik zou mij beperken tot dit onderwerp. Nu de gids nog, die ik twee hele dagen in zou huren en die mij op weg moest helpen.
Het antwoord bestond uit veel enthousiasme en het programma was in orde. Alleen we kwamen tijd tekort, maar daar zijn we in goed overleg uitgekomen. Ik sta er nog van te kijken van wat ik allemaal heb gezien. De meest mooie kerken in verhouding van afmeting, in fresco′s en mozaïeken, in beeldhouwwerken, verbouwingen en uitbreidingen. En allemaal hadden ze hun wortels diep in de Vroeg-Christelijke periode. Ook stond ik paf van de uitgebreide kennis van zaken die Sandrina paraat had. Wat heb ik genoten van al dat moois. Dank daarvoor Sandrina!"

Erna Rueb, september 2011 2 pers
"Alles was perfect geregeld!!! Maar de topper was wel het dagje op stap met Sandrina. Voor mij werd het Colosseum hierdoor heel wat meer dan wat "oude stenen", maar het meest genoten heb ik van de enorme interactie tussen Frank en Sandrina. Dat was echt geweldig.. En voor mij leuk om te zien dat mijn "kadootje" voor Frank zeer in de smaak viel."

Astrid Jongeneelen, sept 2011
"Het was fantastisch. We hebben allemaal enorm genoten. De restaurantlijst hebben we veelvuldig gebruikt en was erg goed. het hotel was ook top. Perfecte locatie en heel mooi dakterras. Onze gids Linda heeft ons goed rondgeleid en wegwijs gemaakt in Rome. Voor mij alweer de derde keer, maar we gaan zeker nog eens terug. Nogmaals hartelijk dank voor het mede organiseren van het reisje en de goede zorgen."

Ingrid Wassink, sept 2011 3 pers
"We willen je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de fijne rondleiding die je ons vrijdag hebt gegeven door de Vaticaanse Musea en de Sint Pieter en het Sint Pieterplein! Het was echt fantastisch hoe jij het allemaal uitlegde en hoeveel je erover wist te vertellen! We gaan goed reclame maken voor Persoonlijk Rome! Morgen weer aan het werk en mijn collega′s vertellen dat ze er echt een keer naartoe moeten en dan bij jullie een privé gids moeten regelen!"

Ria Asin, juli 2011
"We hebben genoten van Rome als stad, en met name van de rondleiding in de Vaticaanse musea, de St. Pieter en de Engelenburg onder leiding van gids Eline. Eline heeft het ook voor onze kinderen zeer interessant gehouden, en ook wij hebben ervan genoten. Hartelijk dank voor het regelen!"

Luc van Antwerpen, juli 2011
"Was FANTASTISCH !!! op alle gebied"

Buck Juch, Fair Groep, mei 2011
"We hebben een heerlijk weekend in Rome gehad! Dank voor de goede organisatie en de prettige gidsen."

Ynte Kuindersma en het hele team van medewerkers van Kuindersma Verzekeringen B.V, april 2011
"Nu we weer alweer druk aan het werk zijn komen de gedachten aan onze reis naar Rome steeds terug. Ook gisteren en vandaag spreken we nog veel over onze reis die mede dankzij jullie voortreffelijke inzet super geslaagd is. De wijze waarop jullie een en ander hebben geregeld is door ons als perfect(!!!) ervaren en we danken jullie dan ook nogmaals voor alle moeite. Mede dankzij jullie is de ‘afscheidsreis’ van onze medewerkster die met pensioen gaat zeer geslaagd. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende gelegenheid."

Moderne gladiator in Rome?Fam. Haen, mei 2010
"Ter gelegenheid van ons 40-jarig huwelijksfeest zijn we met ons gehele gezin en wederhelften (10 volwassen personen) 6 dagen naar Rome geweest. Het hotel, luxe bustransport vliegveld - hotel v.v., restaurants, entreekaarten voor Vaticaans Museum en het gidsen van Forum Romanum, Colosseum en meer aantrekkelijke bezienswaardigheden op 17 mei zijn door jou geregeld en/of gedaan. Onze complimenten hiervoor.

Het gidsen door jou was een openbaring; lekker vlot, ongedwongen, eigentijds met wetenswaardigheden over heden en verleden zonder dat we teveel overladen werden met jaartallen en namen, die we toch niet hadden kunnen onthouden. Kortom, een meer dan geslaagde reis waar we als gezin nog heel lang met veel plezier op terug kunnen kijken."

Barry, met blackberry verstuurd om 00.30, november 2008
"Hai Sandrina, nog heel erg bedankt voor je eet-tip! We hebben van de eerste tot de laatste hap heerlijk gegeten!"

Yvonne Mulder, april 2008
"De lokatie vonden we perfect, vlakbij de metro en wat een gezellig wijkje 's-avonds. Dankbaar gebruik gemaakt van jouw restauranttips. Echt genoten van de Italiaanse sfeer en van het echt heerlijke Italiaanse eten"

B.Bijma, juni 2008
"Een compliment voor uw keuze om hotel Monti 3 in uw voorkeurslijst op te nemen. Knus, klein en compact (de douche op de kamer vergt enige gymnastische vaardigheid maar dat is slechts een onbelangrijk detail) maar schoon en qua sfeer zeer gastvrij en aangenaam. En met alle hot spots op loopafstand bereikbaar via pittoreske straatjes en pleinen."

Josper Jongeneelen (14 jr), mei 2008
"Het was heel leuk met de gids, ze vertelt allemaal leuke verhalen en je ziet veel meer"

Joceline Geerts (BE), mei 2008
"Wij danken je nogmaals voor de schitterende rondleiding! Inderdaad, je hebt ons de ′stenen′ terug doen leven. Iedereen was begeesterd, en je bent als gids fenomenaal!!!"

Gé Jongeneelen, mei 2008
"Nog bedankt voor de 2 schitterende dagen die ik met mijn gezin heb gehad in Rome mede dankzij jou. We vonden het allemaal fantastisch en zeker de moeite waard om nog een keer naar Rome te komen."

Dhr. en mevr. Eenhoorn, maart 2008
"We hebben genoten van ons bezoek aan Rome. Prachtig weer en een hele gepassionneerde gids Giovanni. We zullen jullie van harte aanbevelen bij vrienden en bekenden"

Ruth van der Horst, november 2007
Ik zit hier nog helemaal vol van alle Romeinse en Romaanse beelden: de kerken, straten, steegjes, poortjes, schilderijen, de wandelingen, het eten, het plezier en de goede sfeer in de groep. Ja, Rome heeft zich een beetje in mijn ziel genesteld. En dat is wel tot stand gekomen onder jullie bezielende leiding"

Ook met uw bedrijf naar Rome?Kiwani′s Zutphen, maart 2007
"Op stap met Persoonlijk Rome is Rome écht beleven!"

Jacquelien Schuyers, februari 2007
"Naast je kennis en gedrevenheid ben je ook echt geïnteresseerd in je klanten; je geeft veel in korte tijd, als een onuitputtelijke bron. En constant op zoek naar nieuwe items creëer je een uniek concept: persoonlijk Rome. Bedankt."

Store3D BV, oktober 2006
"Nogmaals bedankt voor jullie inspanningen betreft onze onvergetelijke Rome reis. We hebben vandaag de 1ste sterke verhalen al aan de lunchtafel gehoord (alles ging nog sneller, nog langer gegeten, nog meer gelopen). Iedereen heeft een toptijd gehad, meer geslaagd kan ik het niet bedenken."

Eline Carpentier Alting, november 2005
"Ik heb met volle teugen genoten van al die schoonheid, van jouw enorme enthousiasme en van jouw onuitputtelijke kennis. Je hebt me laten proeven en dat smaakt naar meer."

Op de scooter door RomeFiona Attighi, oktober 2005
"Rome is een stad van overvloed. Veel kunst, veel koffie, veel toeristen, veel scooters... Om optimaal te kunnen genieten hebben we Sandrina om een weekprogramma gevraagd. Het programma was op maat en persoonlijk. Tot in de puntjes verzorgd. Een fantastische manier van reizen. Het hoogtepunt is absoluut de scootertocht door Rome onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids"

Isolde en Rogier, mei 2005
"We hebben GENOTEN!! Het was SUPER!! Mede dankzij jouw Persoonlijk Rome. Onze kreet was: "wat moeten/mogen we nu doen van Sandrina?" en dan positief bedoeld uiteraard. We hebben zelf niet echt gepland maar echt jouw plan gevolgd. Dank je wel voor dit Persoonlijke Plan dat onze Romereis tot een groot succes heeft gemaakt!"

Bert en Wil Stortenbeker, juni 2005
"We gaan zeker nog een keer terug. Tegen die roepen we je hulp weer in!"

Zosia Sanders en Menno Waalewijn, november 2005
"Ceterum censeo Roma returnam esse! Het was persoonlijk en fantastisch!"

Ineke Haag, november 2005
"Het was fascinerend, heel veel dank voor deze fantastische reis!"

Desirée Valten, 14 november 2003
"Ik wilde je nogmaals bedanken voor de gezellige en interessante Rome-reis. Ik vond het een hele leuke groep. We kregen zelfs een kaartje van Wim."

Trude van Kempen 5 november 2003
"Het was zo leuk, je hebt het fantastisch geregeld. Echt waar, zonder jou ga je als een kip zonder kop door Rome dwalen en je ziet nog niet de helft van wat wij gezien hebben. De dagindeling was prima en ook onze lokatie zo dichtbij het station en de bushaltes. Ik heb erg genoten van alle verhalen die je bij de kunstwerken vertelde, op die manier gaat het een betekenis krijgen."

Andrea Nederlof, 3 november 2003
"Ik wil je nogmaals zeggen dat ik een fantastische, geweldige en toch ontspannen vakantie heb gehad met een stel harmonische mensen. Dank je wel voor al je inspanningen om dit mogelijk te maken. Ik hou me zeer aanbevolen voor de gevorderden cursus!!"

Hilde Vaatstra 30 oktober 2003
"Sandrina, even een berichtje om je te laten weten, dat ik met mijn hoofd nog in Rome zit: ik heb genoten van het heerlijke verblijf aldaar en spreek hierbij mijn waardering uit voor het feit, dat je erin geslaagd bent elke dag een hoogtepunt op te dienen, die bij mij een onwisbare indruk zal achterlaten."