Waarom Persoonlijk Rome? • Privacy en Voorwaarden

Rome met kinderen

Rome uit eigen ervaring!

De kwaliteiten van Persoonlijk Rome

Waarom Persoonlijk Rome?

Als u op vakantie gaat wilt u natuurlijk dat alles perfect is geregeld. Wat is er meer vervelend dan voor een dichte deur te staan, of in een hotelkamer te moeten slapen die niet biedt wat u had verwacht? Maar hoe vindt u uw weg in het grote aanbod op het internet? Hoe maakt u de juiste keuze? Bij Persoonlijk Rome hoeft u niet zelf op zoek, wij gaan voor u aan het werk. Wij kennen de stad op ons duimpje, we kennen de leukste adressen en de beste hotels. Wij hebben veel ervaring met het invullen van wensen, dat bewijzen de reacties van onze tevreden klanten. Uw vakantie begint nu, wij zorgen ervoor.
Ook voor bedrijven organiseren wij met veel succes programma′s. U nodigt uw collega′s of klanten uit, wij nemen u de zorg uit handen.

Onderscheidende kwaliteiten
  • Persoonlijk Rome werkt rechtstreeks voor klanten en onderscheidt zich door de kwaliteit van de diensten, de enorme kennis uit de eerste hand, de goede advisering op maat en het enthousiasme voor de stad Rome.
  • Totaalproduct in Rome: vlucht, overnachting, activiteiten, restaurant, avondprogramma.
  • Persoonlijke benadering: wij bieden alleen aan wat bij uw situatie past, luisteren naar uw wensen. Geen programma is hetzelfde.
  • Onafhankelijkheid: wij hebben geen verplichtingen aan touroperators en de vrijheid om onze eigen programma′s samen te stellen.
Waarom kiezen voor Persoonlijk Rome?
  • U wilt de garantie van een programma wat aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.
  • U wilt méér zien en buiten de gebaande paden reizen.
  • U wilt de zekerheid van kwaliteit en zich niet meer druk maken tijdens uw reis over musea- en concerttickets.
  • Uw reisgezelschap bestaat uit deelnemers met verschillende belangstellingen en u bent op zoek naar een evenwichtig, gevarieerd programma dat voor “elck wat wils” biedt.
  • Bijzondere omstandigheden in de aanleiding van uw reis, of uw situatie.

Gepassioneerd & onafhankelijk

Persoonlijk Rome is gepassioneerd en onafhankelijk. Wij adviseren en verkopen alleen producten waar we zelf achterstaan. Onze gidsen zijn geselecteerd op inlevingsvermogen en affiniteit met het onderwerp en de klant. Regelmatig controleren we of de kwaliteit van onze leveranciers nog aan onze eisen voldoet. Dit geldt ook voor de aanbevolen hotels, muziekvoorstellingen en andere activiteiten die wij voor u boeken. Wij selecteren op basis van onze eigen ervaring.

Buiten de gebaande paden

Ook hebben we eigen producten ontwikkeld die we zelf uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn de Tosca-tour, onze culinair-culturele wandeling, onze speurtocht en diverse themarondleidingen.
Onze Nederlandstalige gidsen hebben nooit standaardroutes. De tour is altijd afgestemd op de actuele situatie in Rome en op uw wensen. Vertel ons uw wensen, wij willen u graag verrassen met een bijzondere oplossing.

Wat klanten over ons zeggen

Hierbij deel ik je mede dat het voor ons in Rome geweldig is geweest. De luchthaven - hotel transfer v.v., van Autoservizi Moriconi, is geweldig goed uitgevoerd. Nette chauffeurs, keurige auto′s, prima. Ons ochtendbezoek aan het museum aan de Via del Corso, waarbij ten gehore gebrachte Barok muziek, vonden wij zeer onderhoudend. Hartelijk dank je voor je bemiddeling.
J.H. van Velthuizen